Hur du ändrar ett Blinkers lampa i en 2006 Ford Freestyle

År 2005 släppte Ford Freestyle crossover SUV, som kombinerade en SUV, minibuss och sedan in i ett effektivt paket. Efter 2007 års modell, bytte Ford Freestyle namn till Taurus X, få ett slut på den kortlivade Freestyle. Byta glödlampa blinkers i 2006 Freestyle är en ganska enkel uppgift, men den bakre kräver avlägsna bakljusaggregat att komma åt den. Trots de extra stegen på baksidan, byter ut någon av lamporna blinkers i 2006 Freestyle är en uppgift som de flesta ägare kan utföra. Saker du behöver
New nr 3157 glödlampa (front) katalog Clean, luddfri trasa
Ratchet
Hylsnyckelsats
New nr 4057 glödlampa (bak) katalog
Visa fler instruktioner
Front Turn Signal Bulb
1

Öppna huven och hitta turn uttaget signal lampa på baksidan av strålkastare montering. Vrid sockeln moturs för att låsa upp den och dra den från strålkastare församling.
2

Dra glödlampan blinkers från sockeln, med en lätt vickande rörelse. Håll ett nytt nr 3157 lampa med en ren, luddfri trasa - vidröra glaset på glödlampan med bara händer kan orsaka att misslyckas i förtid -. Och tryck in den i uttaget
3

Guide den nya lampan och blinkers uttaget i strålkastaren montering och vrid den medurs för att låsa den på plats. Stäng huven.
Bakre Turn Signal Bulb
4

Öppna den bakre luckan och ta bort de två skruvarna som håller fast bakljusaggregat till den bakre luckan dörrposten, med en spärr och uttag. Dra bakljusaggregat bort från fordonet precis tillräckligt för att komma till glödlampa uttag på dess baksida.
5

Vrid sockeln blinkers moturs för att låsa upp den och dra den från bakljusaggregat. Dra glödlampan blinkers från sockeln, med en lätt vickande rörelse.
6

Håll ett nytt nr 4057 lampa med en ren, luddfri trasa för att undvika kontakt med det med dina bara händer och Tryck in den blinkers uttaget. Sätt i kontakten och nya lampan i bakljusaggregat och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
7

Rikta in låstapparna på bakljusaggregat med hålen i bakljusaggregat säng och trycker på bakljusaggregat på plats på baksidan av Freestyle. Dra åt de två skruvarna bakljusaggregat tills de ligger tätt. Stäng den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68891.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.