Hur vet man att ersätta Pads Bil Broms

Byta dina bromsbelägg vid lämplig tidpunkt är viktigt för säkerheten och funktionen av ditt fordon. Att veta när man ska byta bromsbeläggen är en enkel men nödvändig uppgift och bör göras så snart du känner igen problemet för att undvika skador på bilen. Instruktioner
1

Vet vad man ska leta efter på ett par nya bromsbelägg. Ett par nya bromsbelägg kommer inte visa några tecken på slitage, och de kommer att mäta 12 mm tjock. Du bör kunna se dem genom fönstret på bromsoket.
2

ser ut genom fönstret på bromsoket, genom att först stöttning din bil upp och ta bort hjulet. Detta görs genom att helt enkelt avlägsna muttrarna och dra av hjulet. Detta kommer att utsätta bromssystemet och bromsok. Addera 3

Meddelande om dynorna är tjockare på utsidan än insidan. Dynorna kommer att bära på insidan första, orsakar det att tunna ut. Om du inte kan berätta och vill vara säker, mäta det med ett litet verktyg som mäter i millimeter. Om du är någonstans över fyra millimeter, är du okej.
4

Lyssna efter en skrikande meddelande när du trycker på bromspedalen under körning. Detta är den vanligaste indikatorn att det är dags att byta ut bromsbeläggen. Dina bromsbelägg är ofta på två millimeter tjocklek när detta händer. Om du inte byter dina bromsbelägg, kommer de bära helt ned, vilket gör att metalldelar i ditt bromssystem att gnugga ihop, vilket leder till stora och dyra skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68973.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.