Hur man tar bort en Fordonets generator Bolt

För att ta bort en bilens generator, måste du först ta bort skruvarna som håller den till motorns monteringsfäste. Generellt finns det antingen 2 eller 3 skruvar som håller generatorn på plats. Här är hur man hittar och tar bort dem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Få generatorn redo att arbeta på genom att ta bort fläktrem, eller serpentin bälte, från remskivan fästa på framsidan av generatorn. Koppla bort sladdar från generatorn till batteriet.
2

Leta bultarna som håller generatorn till motorfästet. Dessa skruvar har hex huvud och kör genom längden av generatorns kropp in i gängorna i fästet. Du kan behöva känna runt med fingrarna för att hitta dem eftersom de ibland är inpassade i urtagen i främre delen av generatorn bostäder och inte väl synlig. Addera 3

Välj rätt uttag för att passa bolt hex huvuden och bifoga det till din hylsnyckel. Lossa och ta bort skruvarna en i taget genom att vrida nyckeln till vänster tills bulten är lös nog att slå med fingrarna och dra ut.
4

Lägg varje bult på en säker plats när du ta bort det, t.ex. fickan eller en magnetiserad delar fack. Du behöver dem för att installera, eller ersätta, generatorn.
5

Försök att vicka generatorn efter att du har tagit bort den första bulten och lossade den andra. Om det rör sig något när du försöker vicka det, det finns bara 2 bultarna som håller den på plats. Om det fortfarande känns gedigen och inte litegrann, så finns det en tredje bulten som håller den på plats, och du måste hitta och ta bort att man också.
6

Håll i generatorn när du tar bort den sista skruven och lyft bort den från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68941.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.