Hur fixar Auto Paint Repor

Ful färg repor på din bil behöver inte kosta en arm och ett ben för att fixa. Innan fjädrande för en ny lack på The Body Shop, prova några enkla metoder hemma. Saker du behöver
mjuk trasa Clay Kit, Rubbing, Bättringsfärg, Auto Wax
Visa fler instruktioner
1

köp en detalj lera kit. Detailing lera kit som kan köpas till ett nominellt pris på alla delar butik kan vara ett bra verktyg för att förbättra utseendet på färg jobb. Var noga med att följa anvisningarna på förpackningen mycket noga eftersom felaktig användning kan göra mer skada än nytta för färgen. Lera är vanligtvis marknadsförs som ett verktyg för rengöring färg men är ett bra objekt att använda för att jämna ut repad yta. Clay ofta inte kommer att eliminera scratch helt, men kommer att minimera sitt utseende. Använd lera sparsamt eftersom det är ett slipmedel och kommer så småningom att göra permanenta skador på lack. Lera är ett bra val för större eller mer strukturerad repor. Följ upp med ett bra vax jobb.
2

Rubbing föreningar, även tillgängliga på någon delar butik, är säkra, billiga och enkla att använda. Vätskan är helt enkelt gnuggas på scratch med en trasa eller vaxning maskin. Som med lera, kommer gnugga förening inte helt ta bort repor, men kan avsevärt minska dess utseende. Rubbing är mindre slipande än lera så det är bäst för mindre repor och skador som behöver mindre uppmärksamhet. Följ denna procedur med ett lager vax. Addera 3 p Om efter att ha provat lera eller gnugga förening, är du fortfarande inte nöjd med bilens utseende, hämta lite bättringsfärg. Skriv ner VIN-nummer på din bil (vanligtvis placerad på instrumentbrädan eller på insidan av din dörr) för att ge till Biltema. Butiken kan använda VIN-nummer för att leta upp den exakta fabriken matchning för din färg. Om de inte har det i lager, kan de brukar beställa det åt dig. Bättringsfärg är ganska billigt på cirka tio dollar per flaska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69082.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.