Hur man byter bromsbelägg och skivor på en Porsche 944

Underhålla bromsar och bromsskivor på en Porsche är oerhört viktigt. Medan, är bromssystemet för någon bil viktigt, är det viktigt att upprätthålla god bromsning med en sportbil, eftersom de når högre hastigheter och därmed behöver mer bromskraft. Instruktioner
1

Jack upp din Porsche. Använd en domkraft för att hissa bilen och placera pallbockar under bilen ordentligt. Det är viktigt för Porsche att vara ordentligt fastsatt på pallbockar innan du fortsätter med bromssystemet ersättare. Detta är inte bara för din säkerhet, men för att undvika skador på bilen.
2

bort hjulet. Ta en stund för att torka av bromsok, kommer detta att du kan leta efter kraftig korrosion eller skador, som kan vara viktigt med att hitta problemet och lösa det för att undvika samma problem med de nya bromsok.

3

Koppla bort ABS-kablarna och anslutningarna för dynorna. Med hjälp av en skruvmejsel, ta bort bromsok och låt den hänga. Ta bromsbeläggen med tång eller skruvmejsel. Kasta bort dem.
4

Inspektera ny skiva och dynor. Rör inte den inre delen av de nya kuddar för att hålla dem rena. Kontrollera dem överallt, letar efter smuts, skador eller andra problem. När du har fastställt att de är rena och redo att gå, kan du installera dem. Ta ut skivan nästa med en skruvmejsel och ta bort skruvarna. Använd en stålborste för att rengöra rost från skivan.
5

Installera ny skiva och dynor. Sätt tillbaka skivan, koppla sedan in dynorna i och installera korset som håller dem. Kontrollera att allt är tätt och skivan vänder smidigt. Rengör allt och installera hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69020.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.