Hur man lägger in en moped Förgasare Back Together

Du har tagit isär din moped förgasare , rensas ut för att rensa hålen luftflöde , nu allt du behöver göra är att lista ut hur man sätter ihop det igen . Du kan inte vänta med att få tillbaka på mopeden och se hur motorn går . Oroa dig inte , eftersom att sätta en moped förgasare tillbaka tillsammans är en enkel process . Instruktioner
1

Placera flottören tillbaka runt förgasaren . Skjut in nålen i metallstången montering så att den sticker ut genom mitten av kroppen . Nålen är räfflad för att glida perfekt inuti hålet av armaturen . Stick sprinten på slutet av beslag för att hålla det hela i. Flytta flyta runt för att se att det kan röra sig upp och ner lätt .
2

Byt ut munstycket. Sätta bitarna tillbaka ner i hålet . Sätt tillbaka botten av förgasaren eller float skål och skruva på kopplingen håller flottören och jet . Detta skalar förgasarhuset lätt så var noga med att inte dra åt för hårt . Se till att gummit beslaget tätt för att undvika eventuella gasläckor.
3

Hitta stift inuti den huvudsakliga bilden . Leta efter den lilla metallbeslag som kommer att vända tappen . Detta är en viktig punkt för hur du ska ställa in stiftet . Stiftet har flera spår på den. Ställ den på andra grove från toppen för de flesta förgasare . Se till att du tog del av där det satt innan du tar isär den , men i fall det var på en annan inställning . Skjut metallbeslag tillbaka till rätt inställning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69008.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.