Hur fixar elektriska kortslutningar i en bil

Elektriska problem i bilar kan vara en mardröm att spåra kabeldragning försöka hitta problemet . En elektrisk kortslutning i bilen kan sluta i ett dött batteri och möjligen en mycket farlig situation , med du strandsatta med ingen makt att köra även lamporna . När du har identifierat problemet , men du kan fixa det . Instruktioner
1

Koppla bort den negativa polen på batteriet och koppla ditt ljus krets test till den negativa polen . Tryck testarens punkten till den negativa sidan av batteriet och se om den tänds . Om den tänds , så har du ett kort på ditt system .
2

Fortsätta att övervaka ljuset på testaren och dra bilens säkringarna en efter en tills lampan slocknar . När lampan slocknar har du hittat den krets som innehåller korta .
3

Rita linjerna går till och lämnar säkringsdosan för kretsen med den korta . När du hittar det kort , har du två alternativ för hur du åtgärdar problemet . Den första metoden är att linda den exponerade tråden med flera lager av elektriska band för att täta den bara tråden . Det andra alternativet och den mest pålitliga långsiktiga lösningen är att klippa kabeln vid punkten för den korta och installera en kontakt som har parat manliga och kvinnliga kontakter . Crimp kontakter på båda sidorna av kortslutning tråden . Anslut kabeln och övervaka kretsen med kretsen testare. Övervaka testare och dess tillstånd när du byter säkringen och testa kretsen igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69051.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.