Hur man fixar en SOHC Dodge Stealth

SOHC står för enkel överliggande kamaxel. I varje cylinderhuvud, finns det bara en kamaxel drift både avgas-och insugningsventiler. Detta är viktig information när förutse om du kan reparera din Dodge Stealth. Om du väljer att göra det, finns det några saker du bör göra. Saker du behöver
Repair manual
Reservdelar
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Identifiera problemet med din Dodge Stealth. Det faktum att det är en SOHC gör en stor skillnad i hur du går om att fixa problemet. Var uppmärksam på att vara säker på att alla delar är kompatibla med SOHC.
2 auto

använda reparation manualer och hemsidor för att hitta en förklaring till hur man rättar till din SOHC Dodge Stealth. Webbplatser som Bildelar Fair är en stor resurs när man letar efter delar. Var säker på att du faktiskt få delar till en SOHC och inte en DOHC.
3

Kontrollera all information noggrant för att vara säker på att du har rätt typ av del. Om du behöver köpa en bränslepump att installera, kontrollera att se om Biltema har pumpen som passar just din SOHC Dodge Stealth.
4

Läs instruktionerna i handboken för att bekanta dig. Fastställa nödvändiga mekaniker verktyg och den nya bränslepumpen (eller vad du reparerar) där du kan få till det lätt.
5

Börja med början undervisning och arbeta till slutet. Du behöver ha en god bakgrund inom mekanik. Följ ett steg direkt efter varandra och installera delen. Detta är ett bra format för allt du behöver för att fixa på din SOHC Dodge Stealth.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69038.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.