Hur du ändrar Packning ventilkåpa på en 1996 Nissan Sentra

Många män och kvinnor tackla bilreparationer i sina egna garage, särskilt för äldre bilar. Byte av packning ventilkåpa för en 1996 Nissan Sentra är en uppgift någon gör-det-självare försök på egen hand istället för att betala en mekaniker. Dessa åtgärder är till hjälp för dem som vill bära mössa hem mekaniker och spara pengar på bilreparationer. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckel förlängning
Seal fräs
Packning borttagning förening
Scraper pensel
Tråd och avfettningsmedel
RTV silikon sealer
Ventil packning
Shop handdukar
Seal skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Förbered Nissan Sentra för din ventilkåpan arbete genom att koppla den negativa batterikabeln. Samla dina nödvändiga verktyg inklusive en hylsnyckel med förlängning, skrapa och handduk, ny ventilkåpa packning, RTV silikon sealer och ren olja. Alla objekt bilreparationer finns att köpa på bildelar butiker som AutoZone. Varuhus som Sears och Wal-Mart säljer även verktyg.
2

Ta bort pluggen oljetråget och tappa ur oljan. Ta sedan bort den främre avgasrör följt av mitten tvärbalken montering och sidofästena support. Nu, ta bort bultarna oljetråget med hylsnyckel, och använd en förlängning om det behövs.
3

Ta oljetråget ut från motorblocket med hjälp av ett verktyg tätning fräs. Använd inte en skruvmejsel eller bända bar eftersom de kan orsaka skador på fläns eller aluminium passande ytor leder till ventil eller packning misslyckande.
4

Rengör tätningsytorna med en packning borttagning förening, eller en allmän- Syftet avfettningsmedel, med en skrapa eller stålborste innan du installerar den nya packningen ventilkåpan. Lämnar eventuellt skräp skadar packningen och ultimata packningen misslyckande.
5

Applicera RTV sealer till den bakre oljetätning hållare och satte på en kontinuerlig sträng av flytande packning till oljetråget parning yta. Sätt sedan tillbaka och dra åt oljetråget bultar, följt av konsoler, sedan centrum tvärbalk och slutligen den främre avgasröret.
6

Montera och dra åt pluggen oljetråget med en ny packning . Anslut sedan den negativa batterikabeln. Låt 30 minuter passerar och sedan fyller på oljetråget med ren olja. Slå på bilen och kolla efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69022.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.