Hur man avgör en läcka med en blåst topplockspackning

Att hålla reda på och omedelbart åtgärda eventuella läckor som du hittar i din motor är båda inte bara viktigt för funktionen och effektiviteten i din motor, men kan förebygga olyckor och skador när du kör . Följ dessa steg för att avgöra om du har en läcka med en blåst topplockspackning. Instruktioner
1

Tvätta och avfetta motorn. Detta kan göras på en lokal biltvätt, även om kvaliteten på produkterna är ofta inte så hög som att välja produkterna själv för användning i hemmet. Köp en motor avfettningsmedel och spraya ner hela din motor, låt det sitta i några minuter, sedan slang av motorn och all avfettningsmedel.
2

bilen körs cirka 100 miles innan letar efter läckan. Detta gör att gott om tid för motorn att bearbeta all av fluiderna, cirkulerar dem genom motorn. Om det finns en läcka, kommer du att kunna hitta den efter att motorn har körts och rengjorts för att förhindra sammanblandning av en läcka och motorn uppbyggnad.
3

Titta på området mellan ventilkåpan och cylinderlocket. Om ventilen packning läcker kommer det att finnas olja i det utrymmet och på delarna runt området. Fixa problemet omedelbart för att förhindra ytterligare skador och läckage.
4

Se din lokala Biltema för att få de nödvändiga delarna för att åtgärda läckan. Du ska inte behöva mer än en ny ventilkåpa packning, vilket är i allmänhet billigt. Du kan också få detta från din lokala bilhandlare delar avdelning, men det kommer förmodligen att kosta mer än en Biltema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68958.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.