Hur man byter ett bromsljus på en 2008 Honda Pilot

Före 2003 debut av Pilot, erbjöd Honda en rebadged Isuzu Rodeo som sin top-line SUV: Passport. 2008 års modell inledde den andra generationen för Pilot och med det kom reviderade strålkastare, bakljus och främre fascia. Dessa uppdateringar var alla del av Honda försöker göra Pilot ser mer robust och tilltalande för den typiska SUV shopper. Det nyligen reviderade Pilot hade två olika lökar bromsljuset som var lika enkel att byta själv: bakljus monterade ettor och federalt uppdrag high-mount bromsljus. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
New nr 7443 lampa (bakljus monterade bromsljus) katalog Clean, luddfri trasa
platt skruvmejsel
New nr 921 glödlampa ( high-mount bromsljus)
Visa fler instruktioner
Lägre bromsljus
1

Öppna den bakre luckan och ta bort de två skruvarna som håller bakljusaggregat till luckan dörrposten, med en stjärnskruvmejsel. Dra bakljusaggregat från baksidan av Pilot precis tillräckligt för att få tillgång till lökarna på dess baksida.
2

Avlägsna sockeln bromsljuset från baksidan av bakljusaggregat genom att vrida det moturs och dra det från bakljusaggregat. Dra glödlampan rakt ut från bromsljuset uttaget
3

Håll ett nytt nr 7443 lampa med en ren, luddfri trasa -. Vidröra lampan med bara händer kan orsaka för tidig LAMPFEL - och trycka in den till bromsljuset uttaget tills det klickar på plats. Skjut lampan och sockeln i bakljusaggregat och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
4

tillbaka bakljusaggregat på baksidan av Pilot och dra sina fästskruvar tills de ligger tätt. Stäng den bakre luckan.
Högt monterade bromsljus
5

Ta bort den triangelformade skruvskydden på vardera ände av hög mount bromsljus montering genom att lägga en tyg på mitten av high-mount bakljusaggregat för skydd och bända varje locket med en platt skruvmejsel. Ta bort de två high-mount broms skruvarna lätt montering med en stjärnskruvmejsel.
6

Dra high-mount bromsljus församling från den bakre luckan precis tillräckligt för att komma åt uttaget på baksidan. Vrid sockeln moturs för att låsa upp den och dra ut glödlampan och uttag från high-mount bromsljus montering. Dra ut glödlampan från sockeln med en lätt vickande rörelse
7

Håll ett nytt nr 921 lampa med en ren, luddfri trasa -. Oljor från dina händer kan orsaka denna lampa för att misslyckas i förtid, så du inte röra den med dina bara händer - och tryck in den i uttaget tills det klickar på plats. Sätt i lampan och sockeln i hög-mount bromsljus montering och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
8

tillbaka high-mount bromsljus montering i den bakre luckan och dra den kvarhållande skruvarna tills de ligger tätt. Tryck skruven täcker tillbaka på plats över fästskruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68903.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.