Hur man fixar en liten auto ding

Vi alla försöker så hårt för att undvika dessa små stötar i affären eller macken parkeringsplats men oundvikligen det händer. Spara en bunt genom att göra dina egna touch ups för smärre stötar. Saker du behöver
Dremel Tool Review Sander bitar
Auto kitt
Matchande måla
Fine
sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Start genom att ta bort eventuell rost och lös färg med Dremel-verktyg från ding på din bil. Den höga hastigheten kommer att jämna ding ur bilen.
2

Applicera kroppen spackel i små tunna skikt. Du kan behöva göra detta ett par gånger för att få ett bra skikt i depression. Du försöker inte blanda ännu inte använder för mycket eller du kommer att behöva massor av kontakt med Dremel och armbåge fett. Tillåt tid för puddy att torka och binda med bil. (Veta när man ska be om hjälp när du behöver det.) Addera 3

Sand bort det översta lagret av spackel som är i överskott. När det kommer till kanterna blandningen ner dem jämna med resten av bilens panelen. Använd den fina slippapper för sista touch up. Detta fungerar för repor också!
4

Applicera en primer och se till att täcka ett lite större område sedan där ding är. Låt torka och sand lätt. Applicera några lager matchande färg färg och sand lätt mellan lagren. Med lite ansträngning bör du inte längre märker det drabbade området. Grattis du har reparerat din egen bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69015.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.