Hur man rensar tilltäppta Vindrutespolare

När du cruising på motorvägen och behöver rensa upp din vindruta, du lita på din vindrutespolaranläggning att göra jobbet. Om ett munstycke eller linjen är tilltäppt får du en svag stråle av rengöringsmedel eller ingen alls. Det gör bara en enda röra av vindrutan och försämrar sikten. Följ de här stegen för att rensa igensatta vindruta brickor. Instruktioner
1

Kontrollera mängden spolarvätska i behållaren. Leta bilens reservoaren och använda de rekommenderade produkter för att fylla det.
2

Slå på tändningen. Testa vindrutan bricka att precisera täppa. Undersök systemet spolarvätska för att se om det är i ett munstycke eller i linje. Kontrollera överskott bilvax inte blockerar munstycket öppning.
3

in en synål i öppningen av munstycket ett par gånger för att få bort en träsko. Testa vindrutan brickor innan du fortsätter.
4

rensa en blockerad munstycke med en burk med tryckluft. Håll burken upprätt med den riktade slangen mot munstycket för att tvinga in luft i den. Lyssna för luften att bubbla i vätskan i reservoaren. Försök brickorna igen.
5

Ta bort röret från den nedre delen av munstycket. Blås luft genom röret in i reservoaren för att ta bort eventuellt skräp i ledningen. Anslut röret till munstycket. Tryck på knappen för att spruta spolarvätska.
6

Byt ut munstycket. Besök generalagenten eller bildelar leverans butik för att få rätt reservdel. Fast det nya munstycket på plats och anslut linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69012.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.