Så att ta isär en moped Förgasare

Om mopeden inte körs eller är pustande och skällande, är chansen att förgasaren är smutsig. Förgasaren fungerar genom att reglera mängden luft som strömmar genom den. När det är smutsigt, flödar luften inte rätt och motorn slutar fungera. Ta isär en moped förgasare för att rensa ut det är inte så svårt som du tror. Saker du behöver
Skruvmejsel
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Hitta förgasaren nära gasvajern. Ta bort skruvarna på toppen av förgasaren och sedan ta bort choken objektglaset. Choken slide är en platt bit metall som du hittar fäst vid en stång som kommer ut ur toppen av förgasaren.
2

Tryck upp på fjädern som håller den viktigaste bilden till gasvajer. Förgasaren kommer inte lossna när de är kopplade. Tryck på fjädern så att gasvajern glider rätt off. Fjädern kan därefter avlägsnas, följt av den övre delen av förgasaren. Kroppen av förgasaren kan tas ut nu.
3

Ta flottörbollen. Det är ned på botten av förgasaren. Med en hylsnyckel, vrid bort det. Flottören sitter i botten hölje av förgasaren som bildar en skål.
4

Ta nåltång att greppa flyta genom ett litet stift i mitten. Ställ flyta undan.
5

Leta efter den lilla mässing som har två små slitsar. Det är förgasaren jet. Skjut skruvmejsel i ett av hålen och skruva av strålen ut. Förgasaren tas isär och redo att rengöras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69010.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.