Hur till Sätta fast Problem med Strut Mount

Det finns några olika problem som kan uppstå med strut mounts, som skulle hålla bilen från att fungera som bäst. De bakre och främre strut mounts har olika problem som kan variera beroende på märke, modell och årsmodell på din bil också. Instruktioner
1

bort strut mounts att visuellt inspektera dem för de problem som kan gå fel. Du bör känna komponenterna i både de främre och bakre fästen strut. De främre strut mounts har kullager, där de bakre strut mounts inte. De är båda i grunden är tillverkad av gjutgods och gummigjutningsprocesser.
2

Tänk problemen med bakre strut mounts. Det finns färre komponenter till bakre strut mounts, så mindre kan gå fel, men de kan korrodera. Denna korrosion kommer att visa sig i olika former beroende på de villkor du bor och kör i. Om du bor i saltbälte av land-liknande Michigan-saltet fräter bultarna, vilket får dem att slutligen falla av. Det är viktigt att inspektera din strut mounts oftare i salta eller sandiga områden i landet.
3

Kolla in de bakre strut mounts. De kommer att ha samma korrosionsproblem som främre strut mounts, med den extra besväret att lagren blir korroderade. Det finns lager i de främre strut mounts som tillåter hjulen att snurra. Dessa kan ibland slipas till ruta i stället för runda, vilket orsakar problem med styrningen. Det är viktigt att inspektera och byta ut dem efter behov.
4

din manual reparation på bilen eller en professionell mekaniker för andra möjliga problem i strut mounts för just din bil kan ha. De största skillnaderna skulle vara mellan 2-hjulet och 4-wheel drive, och eventuellt med heltid 4-hjulsdrivna fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68982.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.