Hur du ändrar strålkastare i Chrysler 2001 Town and Country

rutinunderhåll på äldre-modell fordon, oavsett märke, är ganska lätt. Byta en strålkastare i en Chrysler 2001 Town and Country kräver bara några få enkla steg och lite förkunskaper. Att veta hur man får till den strålkastarhus i bilen är det första steget. Instruktioner
1

Leta strålkastaren bostäder under huven på din bil. Strålkastaren bostäder är längst fram på insidan av fordonet på både höger och vänster sida. Det ska se ut som två metalldosor fästa karossen med flera skruvar.
2

Hitta det lilla handtaget på toppen av lådan där du behöver ändra strålkastaren. Tre små skruvar håller handtaget på plats.
3

Ta bort de tre skruvarna från toppen av lådan. Ställ dem åt sidan på en säker plats.
4

Dra hela strålkastaren rutan bort från fordonets front. Trådarna är fortfarande ansluten, men detta kommer att ge dig tillgång till glödlampan.
5

tag strålkastaren glödlampan och vrid den för att ta bort.
6

Byt gamla glödlampan mot en ny utformad för Chrysler 2001 Town and Country. Dessa finns tillgängliga på de flesta auto-utbudet butiker eller online.
7

Sätt strålkastaren tillbaka i huset, och återställa den till sitt ursprungliga läge. Skruva sedan de tre skruvarna tillbaka in i handtaget på ovansidan av lådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68999.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.