DIY Harbor Freight Alignment Skivspelare

Rätt hjulinställning sparar på däckets slitbana och tillåter dig att stanna ganska rakt i ditt körfält för resa med minimal styrning. Gropar och andra hinder trafikanter kan orsaka din bil att falla ur läge. Tool återförsäljare Harbor Freight bär skivspelare för dig att parkera på framsidan av din bil på och bedöma om du har en justering fråga. Även om du kan mäta olika vinklar med anpassningen skivspelarna i ditt hem garage, det är rekommenderat att du låter en utbildad professionell för att genomföra någon omstrukturering. Instruktioner
1

Packa upp lådan innehåller Harbor skivspelare Freight anpassningen. Läs eventuella anvisningar som tillverkaren erbjuder.
2

Position skivspelarna på en nivå, plan yta. Centrum av skivspelarna bör placeras så att det matchar mittpunkten av bredden av varje främre däcket. Mät avståndet mellan centra för dina framhjulen och placera skivspelarna på samma avstånd på arbetsytan.
3

Place skala stift genom topplattan att låsa varje skivspelare, enligt instruktionerna av tillverkaren.
4

Kör bilen långsamt på skivspelarna. Placera ditt fordon i parken, stäng av motorn, lägg i parkeringsbromsen och blockera bakhjulen för att förhindra rörelse av bil eller lastbil. Bekräfta dina framdäcken är i centrum av skivspelarna, och flytta bilen för att justera efter behov.
5

Ta skalan stiften att tillåta skivspelaren flytta.
6 < p> Veva ratten så långt till höger som möjligt. Ta läsningen på skalan plattan, i grader.
7

Vrid ratten så långt som möjligt i den andra riktningen, för att ta en behandling för det vänstra hjulet positioner. Kontrollera skalan plattan för en avläsning. Om de vänstra och högra avläsningar avviker med mer än 5 grader, har din front-end inriktning kontrolleras av en utbildad professionell.
8

Häv bakhjulen och lossa parkeringsbromsen. Sakta kör i omvänd att flytta din bil utanför justeringsmarkeringarna skivspelarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68525.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.