Orsaker till låg Transmission Fluid

Det finns många anledningar sändningar kan läcka. Sälar kan bryta, bultar kan lossna, och packningar kan försämras. Det är viktigt att inspektera transmissionen att säkerställa att det inte finns några läckor. När transmissionsolja blir tillräckligt låg, kommer fordonet inte att flytta, och detta kommer att resultera i en dyr reparation räkningen. Huvudpackningen

Den bakre huvudpackningen är placerad mellan motorn och transmissionen. När tätningen börjar spricka eller försämras, kommer detta leda till överföring läcka ut mellan motorn och transmissionen. Vätskenivån kommer sakta minska allt eftersom vätskan trycks ut ur sprickor i huvudpackningen. Addera Transmission Pan Gasket

packning som tätar överföringen pannan till botten av transmissionen kan till slut leda till att vätskan läcker ut. Byte av packning är nödvändig när transmissionsolja ersätts. När pannan tappas, måste packningen måste skrapas bort för att säkerställa att den nya packningen går på smidigt. Om den gamla packningen inte skrapas bort ordentligt, kommer detta orsaka att vätska läcker ut ur pannan.
Transmission Pan Bultar

flesta sändningar kräver att deras bultarna dras åt till ett visst vridmoment så att skruvarna är tillräckligt stram för att producera en tätning för att hålla vätskan i pannan. Om någon av bultarna lossnar, kommer vätskan läcka så småningom ut och orsaka att transmissionen har allvarliga mekaniska problem.
Transmission Lines

De flesta bilar har en överföring svalare belägen vid botten av radiatorn. Fluiden sänds från transmissionen och cirkulerar genom botten av radiatorn sedan tillbaka till transmissionen. Linjerna är tillverkade av aluminium eller stål och är mycket hållbara. Ibland dessa linjer kan gå sönder och orsaka att vätska droppa ut. Linjerna kan brytas i den gängning eller längs linjen själv.
Torque Converter

Momentomvandlaren är en hydraulisk pump som driver vätskan genom vidarebefordran och säkerställer vätska cirkulerar genom transmissionen. Momentomvandlaren kan bryta ner, och fluiden kommer så småningom att läcka ut. Detta kommer att kräva utbyte av momentomvandlaren.
Kablar och ledningar

Fluiden också kan läcka i något område som har något installerat i transmissionen. Hastighetsmätaren kabeln är ansluten till baksidan av sändningen, och efter ett tag, kan tätningen gå sönder och orsaka att vätska läcker ut. Det finns flera andra områden, såsom kickdown spaken, täcker servo, sidoluckan, påfyllningsrör och elektriska anslutningar, som har packningar som kan läcka och orsaka transmissionsolja nivå sjunka.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65601.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.