2000 Golf GTI bromsrotor specifikation

Precis som med alla fordon, när du utför en broms jobb på en 2000 Volkswagen Golf GTI du måste kontrollera rotorer för bearbetning eller återanvändning. Varje tillverkare ger riktlinjer - Specifikationer - efter måtten på sina bilars rotorer. Det finns tre huvudsakliga specifikationer som Volkswagen erbjuder i fråga om rotorns dimensioner: kasta tjocklek, minimal bearbetning och nominell tjocklek. Kasta Tjocklek

"Kasta tjocklek" är den minsta tjocklek som tillverkaren rekommenderar rotorn kan vara innan det måste bytas ut. Om rotorn understiger denna specifikation, måste du byta ut den för att undvika skador på bromssystemet. De främre rotorer 2000 Golf GTI har en kassering tjocklek av 0,394 inches med en solid rotor och 0,709 inches med en ventilerad rotor. De bakre rotorerna, för GTIs utrustad med bakre skivbromsar, har ett kasta rating av 0,315 inches.
Minimal Machining Betyg

"minimal bearbetning" Betyget är mätning som avgör om rotorn är berättigad till renovering eller bearbetning. Om rotorns bredd understiger detta antal är det inte rekommenderas av tillverkaren för maskinen, eller dyka upp igen, rotorn. De främre rotorerna har en minimal bearbetning rating av 0,866 inches med en FN3 bromsok, och 0,748 inches med en FS II caliper.The bakre rotorer "minimal bearbetning specifikationen är 0,276 inches.

Nominell tjocklek

"nominell tjocklek" hos en rötor är tjockleken på skivan när den är ny. De främre rotorerna nominella tjocklek på 2000 Golf GTI är 0,472 inches för en solid rotor och 0,788 inches för en ventilerad rotor. De bakre rotorerna har en nominell tjocklek av 0,394 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66188.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.