Felsökning Ford F250 hanteringsproblem

En Ford F250 kan presentera en mängd hantera frågor. Dåliga eller slitna hjullager, kulleder och slips länkhuvuden kan alla orsaka problem med styrning och hantering. Även dessa är vanliga orsaker, kan slitna chocker orsakar också hantera problem. För att veta vad det troligaste problemet är, måste du göra en del felsökning. Saker du behöver
Ordet jack
Visa fler instruktioner
1

Palla upp framsidan av Ford använder den främre tvärbalken.
2

Ta framhjulen vid toppen och botten. Försök att skaka hjulet in och ut. Medan att trycka in på botten av hjulet, dra ut på toppen av hjulet och vice versa. Om hjulet rör sig, är dina hjullager slitna och behöver bytas ut.
3

Kontrollera de övre och undre kulleder. Bakom ratten, finns det två kulleder. Fogarna är monterade i de övre och undre länkarmar. Du måste kontrollera gummistövel som skyddar lederna för skada, sprickbildning eller smörjmedel läckage. Om lederna är skadade, måste du byta ut dem.
4

Sänk Ford till marken och vrid tändningsnyckeln till läge "II". Försök att vrida ratten. Kontrollera om "slask" i ratten. "Sloptank" är mängden av lek eller slack i ratten innan hjulen börjar vända från sida till sida. Om det inte finns något glapp i ratten, är detta en indikation på slitna slutar tie rod som måste ersättas.
5

Tryck ned den främre stötfångaren av F250. Du kanske behöver en assistent för att hjälpa dig. Fordonets spiralfjädrar bör komprimera, expandera sedan innan de flyttade tillbaka till sitt ursprungliga läge. Suspensionen ska inte studsa. Om den gör det, måste du byta ut chocker i fronten. Om den studsar i bak, måste du ersätta bladfjädrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64211.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.