Felsökning av en Dodge Ram

Dodge Ram är en pickup som gjorts av Dodge varumärke Chrysler. The Ram anses vara en "tunga" lastbilar och används ofta för dragande en bogsering. Tyvärr har Dodge Ram hade många återkallelser sedan det infördes 1981. Problemen sträcker sig från bränsle relaterat till styrning, de strukturella problemen. Om du har ägt din Ram för ett antal år, kommer du vill kontrollera om de vanligaste problemen och se till att de är fasta. Instruktioner
1

Titta efter bränsleläckage eller en stark bensin lukt. Vissa Dodge Rams gjorde efter 1994 använde en rollover ventil på bränsletanken. Detta rollover ventil kan tillåta flytande bränsle att läcka ut på marken under vissa driftförhållanden på grund av dess utformning. Denna fråga täcks en fabrik återkallande och kommer att fastställas utan kostnad på något Chrysler återförsäljaravtal.
2

Har din bil till cab fästskruvar kontrolleras av en professionell Chrysler återförsäljaravtal. Vissa rammar samlades med bultar som inte var ordentligt härdat. Bultarna som håller hytten på lastbilen till kärnan stöd på lastbilen kan ge och komma ner under normal körning. Detta kommer i sin tur orsaka hytten att separera från trucken. Denna fråga kan fastställas på en fabrik återkallelse för detta problem och kommer att åtgärdas gratis av alla Chrysler återförsäljaravtal. Ha de låssprintarna kontrollerat att ansluta övre rattaxeln med lägre Addera 3

rattstång. Dodge Ram använder plaststiften med en liten metallklämma för att hålla den nedre rattstången till den övre delen av rattstången. Dessa stift har en tendens att försvaga och bryta med tiden. Detta kan hända ganska plötsligt och utan förvarning. Om de gör paus, kommer den övre axeln kommer förlora på den nedre axeln orsakar en plötslig förlust av styrförmåga. Det här problemet kan åtgärdas genom en Chrysler återförsäljare i en fabrik återkallelse för det här problemet.
4

Besök hemsidan dodgeproblems.com /återkallanden och söka efter alla påminner för just din modell och år fordon, och har din lokala återförsäljare göra några fabriks-godkända korrigeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64488.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.