6.2 Diesel Lifespan Problem

Dieselmotorer ger hållbarhet och vridmoment för manövrering och dragande med en pickup . Lastbil entusiaster kan ersätta sina gasmotorer med dieselmotorer , t.ex. en 6,2 - L diesel . Dock kan denna motor utvecklar livslängd problem . Identifiering

A 6.2 - L dieselmotor var ett lager motor som används i General Motors lätta lastbilar mellan 1982 och 1993 . Motorn blev mycket populär med motor mekanik på grund av sin enkla design , pålitlighet och billigt pris . Addera Lifespan Problem

Konsekvent underhåll är en viktig faktor för att förlänga livslängden på en 6,2 -L dieselmotor. Den unika sammansättningen av dieselbränsle gör det lockande för mikrober , särskilt om vattnet har infiltrerat bränsletanken . Den mikrob aktiviteten skapar slam och slem som fäster på de delar av bränslesystemet .

Glödstift hjälpa motorstart på en kall dag . Motorn får inte veva om en eller flera av pluggarna är skadade eller täckta av kol uppbyggnad .
Förebyggande /Lösning

Byt olja vid de rekommenderade intervall och inspektera bränsletanken och linjer för varje slam ackumulering . Innan vintern lägger sig i , kolla glödstiften och kontrollera att de är funktionella för kall - morgon motorn startar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68086.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.