Felsökning av elsystem i en Nissan Altima

Om din bil startar, men windows inte går upp och ner, blinkers inte fungerar eller vindrutetorkarna inte torka, kan du ha en elektrisk problem med din bil. Försök felsöka motorkomponenter i en Nissan Altima innan du kontaktar en mekaniker för att spara pengar. Instruktioner
1

Använd en multimeter eller voltmeter till att det inte finns några trasiga ledningar eller kretsar i ditt system. Kontrollera om dina reläer utbränd och se till att kablarna går in i kontakten
2

Titta efter den enklaste lösningen först,. Som en trasig säkring. Se om din säkring behöver bytas. Du kan behöva ändra mer än en säkring så använd säkringen diagram i din instruktionsbok för att avgöra vilken säkring kan orsaka din elfel. Addera 3

Prova säkringen för blinkers . Du kan behöva byta säkringen eller byt uttaget. Gör samma sak för säkringarna varningslampan. Kontrollera reläet vindrutetorkare om torkarna inte går att slå på, om de försenar eller om torkarna stängs inte av.
4

avgöra om det finns några lösa trådar om du misstänker ett elektriskt problem . Ledningar kan lossna eller gå sönder. Se till att alla kablar är ordentligt anslutna och anslutna till rätt områden.
5

Kontrollera din motor, om motorn tjänsten tänds. Du kan ha ett verkligt problem med en bil komponent och inte ett elektriskt problem som först misstänktes.
6

Testa ditt batteri och generator för att avgöra om den elektriska problemet härstammar från dessa områden. Batteriet kan inte laddas ordentligt när bilen startas. När du har uteslutit ett batteri problem, kontrollera din starter att se om den behöver bytas ut.
7

Inspektera bakljus och lökar signal för att se om något är brutet på dem. Du kanske måste byta hela pjäsen. Kontrollera också dina kontakter för att se till att kontakter är täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63842.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.