En 1996 Ford Van Kommer inte hålla laddningen

Felsökning en 1996 Ford skåpbil som inte kommer att hålla en avgift kan göras på de flesta bildelar butiker med ett avgiftssystem testare. Detta test utförs vanligtvis utan kostnad. Men med några grundläggande verktyg och en förståelse av ett avgiftssystem, kan samma test utföras hemma. Den 1996 Ford van generatorn har en inbyggd spänningsregulator, till skillnad från andra modeller, där regulatorn är skild från generatorn, och på brandväggen. Saker du behöver
Skyddsglasögon
½ skiftnyckel
batteripolen Cleaner Review Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Sätt på säkerheten glasögon för att skydda ögonen från skräp. Använd ½ "skiftnyckel för att ta bort kabeländarna från batteriet. Lossa muttern på posten, och dra ändarna av batteriets inlägg av handen.
2

använda terminalen för att rengöra inlägg och kabeländar, tills de är rena. Sätt tillbaka kabeln slutar efter rengöring.
3 p Om batteriet är dött, placera laddaren på batteriet anslutningskablar, som löper från laddaren till batteriet. röda är positiv, och svarta är negativ. Crossing dessa kan orsaka att batteriet exploderar. Låt laddaren köras i minst åtta timmar, om det var helt dött.
4

Veva motor. Om batteriet tar laddningen, fortsätter du till nästa steg. Om batteriet inte laddning, måste den bytas ut, och generatorn ska kontrolleras.
5

Dra runt motorn, och Koppla den positiva änden batterikabeln. Om van fortsätter att köra, är generatorn bra. Om van stängs av när du haka loss kabeln, måste generatorn bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65634.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.