Felsökning av 1990 Toyota Celica Security System

Säkerhetssystemet på en 1990 Toyota Celica är skapad med skyddet av fordonet i åtanke, men som på alla fordon, det kan orsaka en del problem. Ett av de stora problem som uppstår med ett säkerhetssystem är oförmågan att starta bilen. Om detta händer, kan din trygghet att signalera att det finns ett problem. Nedan är en lista över felsökningsalternativ att prova innan du tar bilen till en professionell. Saker du behöver
Reservnyckel
1990 Toyota Celica bruksanvisning
relä Säkerhetssystem
1990 Toyota Celica Elschema
Avbitare
Lödkolv
Bypass tråd

Visa fler instruktioner
1

Hitta en outnyttjad nyckel som inte har använts så ofta. Ibland mikrochip kommer att slitas ut i din primärnyckel. I denna situation, med den primära nyckeln till en Toyota-återförsäljare för omprogrammering behövs. En extra nyckel mikrochip kommer troligtvis fortfarande vara bra eftersom den inte har använts så regelbundet.
2

Vrid tändningen till läge "ON" i din Celica. Vänta 15 minuter för att återställa systemet passera låset. Om detta har varit framgångsrikt, kommer ljuset att blinka. Vrid nyckeln till "Tillbehör" läge, och till "Off" inom 3 sekunder. Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Vänta några sekunder innan du slår bilen på som du normalt skulle.
3

Installera ett relä som kommer förbi den felaktiga trygghet om din bil har en avlägsen starter. Kontakta din Toyota-återförsäljare eller installatör för ytterligare information om installationen. Om din bil inte har en avlägsen starter, hitta ett elektriskt kopplingsschema skapade specifikt för din 1990 Toyota Celica. Leta kretsen säkerhet startspärren på schemat, och skär kretsen med avbitare. Använd sedan en lödkolv för att löda bypass kabeln i dess ställe. Testa installationen resultat genom att försöka sätta på din bil.
4

Besök en Toyota-återförsäljare eller en lokal järnaffär om du har installerat ett nytt tändningslås eller förlorat en nyckel till din bil nyligen. Alla Toyota återförsäljare har möjlighet att skapa en kopia av en nyckel som har mikrochip, men i allmänhet bara några järnaffärer kan göra det. Konsultera en Toyota expert om du inte kan lösa problemet säkerhetssystem på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67913.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.