Felsökning av en 1994 Chrysler Concorde Klimatkontroll

Chrysler Concorde klimat reglerar temperaturen inne i kupén . När detta system inte fungerar normalt , kanske du har svårt att kontrollera temperaturen inne i kabinen . Värme -och luftkonditioneringssystem kan annars fungera bra , men du måste se till att styrenheten också fungerar . Replacement klimatkontroll modulerna är mycket dyrt för Concorde , så innan du byter något , felsöka problemet . Instruktioner
1

Öppna luckan gruppcentralen enligt Concorde rattstången och lokalisera säkringen för klimatkontroll modulen . Använd säkring för att lokalisera säkringen .
2

Dra säkringen för klimatkontroll modulen med säkringen avdragare i elcentralen .
3

Kontrollera säkringen för att säkerställa att metallbandet inne i säkringen är normalt. Om metallbandet är trasig eller skadad , då du kommer att behöva byta ut säkringen mot en annan säkring med samma ampere .
4

Vrid modulen klimatkontroll på . Om modulen inte vill starta , då klimatet styrenheten har skadats och måste ersättas av en professionell mekaniker . Om enhet sätts på , men du har problem med att få värme eller kyla luften i kabinen , har du ett problem med värmare eller luftkonditionering , respektive.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64732.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.