OTC Evap Systemverktyg

OTC Tools specialiserat sig på diagnostik, service och underhåll av verktyg för olika branscher, bland annat fordonsindustrin. Det är ett dotterbolag SPX Corporation, med huvudkontor i Charlotte, North Carolina, men fartyg sina produkter över hela världen. Den avdunstningsutsläpp (EVAP) systemet på din bil fångar och lagrar ångor skapas av för mycket bränsle i ditt EVAP systemet. OTC Tools skapar verktyg som hjälper dig att diagnostisera och åtgärda EVAP system frågor. Alla dessa verktyg är för branschfolk eller butiker mekaniker. Läcka Tamer


läckan Tamer Plus EVAP hjälper du läser EVAP diagnostiska felkoder (DTC) på både inhemska och utländska lätta lastbilar och fordon. Den använder UltraTraceUV färgämne för att hitta läckor i ditt system, och det uppfyller originalet (OEM) testkrav. Den har utformats i samarbete med General Motors (GM), Ford Motor Company och Daimler Chrysler. Den läckan Tamer Plus EVAP väger 17 pounds, och dess mått är 23 inches lång och 18 inches bred och 9,5 inches hög. Den är kompatibel med alla OTC LeakTamer tillbehör.
A /C System

A /C System Component Flusher hjälper dig spola EVAP systemet, linjer och kondensorer. Den använder en sluten krets slinga för att flytta lösningsmedlet under dina komponenter. Lösningsmedlet rör sig genom ett utbytbart filter, innan den återgår till förvaringskärl. Filtret på detta system består av kol, för att minska lukten. De flytande rör sig genom dina system via en pulserande verkan. Detta system levereras med adaptrar som passar 1/4-tums flare och 3/8-tums frånkoppling beslag.
LeakMaster

LeakMaster avdunstning System Tester hjälper du lokalisera läckor i ditt EVAP systemet, och du kan också använda detta system för att hitta läckor i vakuum, instrumentpanelen, avgassystem och vevhus. Det kommer också att lokalisera luft, vatten och oljeläckage. Detta verktyg är kompatibelt med olika modeller utländska och inhemska fordon. Den kommer med en full laddning av UV-lösning som du kan fylla på när du kör ut.
Portable inspektion

Portable Inspection Enclosure ger dig ett mörkt område vid inspektion din motor, och det tillåter dig att köra tester på din EVAP systemet. Den levereras med UV-färger för att lokalisera problem med motorolja, kylvätska, luftkonditionering och transmission. Den kör crossfire och tändning spår för att avgöra om något är fel med dina tändstift. Den bärbara Inspektion Enclosure ger dig också en säker plats att arbeta i dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66673.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.