Hur man testar en Delco Starter

Delco är ett registrerat varumärke som tillhör General Motors Corp Deco varumärke starter används i flera program från General Motors. De Delco förrätter varierar i storlek och styrka, beroende på applikation. Testa en Delco starter är en enkel procedur, som kräver lite eller ingen tidigare erfarenhet inom mekanik. Denna generiska fälttester förfarande för att testa en starter kommer att kräva att startmotorn avlägsnas från fordonet innan testmetoderna. Saker du behöver
Fulladdat bilbatteri
Arbete handskar
Jumper kabelset
Visa fler instruktioner
1

Installera den positiva änden av en jumper kabel inställd på pluskabeln på startmotorn. Installera den negativa änden av en jumper kabel inställd på minuskabeln från startmotorn. Utför detta steg med startmotorn helt bort från fordonet.
2

Sätt på en uppsättning av slagtålig arbetshandskar eller tjocka handskar svetsning.
3

Installera den motsatta negativa änden av byglingskablar inställd till den negativa batteripolen. Håll starter i ena handen medan du installerar den negativa kabeln. Håll den positiva startkabeln i andra handen och försiktigt röra den till den positiva batteripolen på batteriet. Om startmotorn aktiveras, är startmotorn bra. Om startmotorn inte vända, är startmotorn dålig. Om startmotorn gör en motoriserad hum, men inte vrida sig i handen, är det startmotorsolenoiden engagerande inte och behöver ersättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66129.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.