Kan Oxygen Regulatorer fastställas?

En syre regulatorn är utformad att användas av medicinska patienter som har svårt att andas på grund av andningsproblem. Syret regulatorn är ansluten till en syre tank och styr hur mycket av den trycksatta syre strömmar in i blandningskammaren, där syret blandas med luft och sedan kanaliseras till en andningsmask som patienten bär. Hur mycket syre som blandas med luften beror på behoven hos patienten. Regulator system används också i vissa typer av fordonsmotorer. Frånvaro av syre

Om regulatorn inte producerar något syre alls, kan problemet ligga i syrgasflaskan själva tanken. Tanken kan vara tom eller så lågt på bränsle att det inte längre kan uppfylla kraven från tillsynsmyndigheten. Kontrollera mätarna och ersätta tanken om du behöver. Syrebrist flöde också kan orsakas av systemets ventiler är stängda från regulatorn själv, så kolla ventilerna och se till att de är öppna. Om de är öppna, se till att alla ventiler är inställda på rätt läge.

Du bör även köra en kontroll av alla ledningar och rör som används mellan tanken, regulator och slutet av syre systemet. Ibland böjningar eller stopp kan utvecklas i slangen, vilket kan orsaka syrgasflödet skall avbrytas. Dessa veck måste rensas och eventuella borttagna blockeringar eller läckor fastställas för att korrigera problemet. Om ingen av dessa kontroller producera någon märkbar problem, kan du ha ett problem med membranet i regulatorn själv. Tyvärr måste du byta regulatorn, eftersom tillsynsmyndigheterna inte är avsedda att öppnas och justeras.
Oxygen Läckande Problem
p Om du hör väsande ljud eller syre verkar läcka, ska du först kontrollera att regulatorn är ordentligt fäst på tanken. Du bör också se till att brickan inuti regulatorn har satts på plats så att den kan passa rätt på syre tank. Ibland kan en felaktig bricka måste tas bort och ersättas med en ny, eller ibland finns det ingen bricka alls. Återigen, om detta inte löser problemet så finns det förmodligen en inre bristning i regulatorns membran, som är irreparabel. Du måste byta ut regulatorn om detta verkar vara problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64718.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.