Felsökning av en 1987 Chrysler Fifth Avenue

Den 1987 Chrysler Fifth Avenue sedan var utformad som en lyxig modell bil. Den hade en 318-kubik-tums V-8 motor och andra valfria funktioner, såsom luftkonditionering, tilt ratt och automatisk klimatkontroll. Som ägare av denna åldrande fordon, kan du ibland uppleva problem med det. Felsökning dem själv kan bidra till att avvärja större problem och därmed undvika kostnaderna för dyra reparationer. Det eliminerar också behovet av att ta bilen till mekaniker för att utföra dessa enkla och grundläggande tester som du kan göra. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Broms Funnel vätska
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera däcktryck med en lufttrycksmätare om du märker att ditt fordon är ridning eller styr ojämnt. Att misslyckas med att hålla rätt tryck kan resultera i oregelbundet slitage som orsakar en ojämn åktur. Det rekommenderade trycket för vanliga lager däck på 1987 Fifth Avenue är 32 psi.
2

Kontrollera mängden bromsvätska i huvudcylindern om dina bromsar känns "svampig" när deprimerad. Lyft huven och lokalisera reservoaren nära motorn. Ta bort locket och kontrollera mängden bromsvätska. Beroende på vilken typ av reservoar, göra detta genom att antingen använda en liten mätsticka fäst vid locket eller tittar på maxstrecket på behållaren. Om vätskenivån är låg, lägga bromsvätska som anges i bruksanvisningen.
3

Kontrollera och ladda batteriet om du inte kan starta fordonet. Vrid nyckeln i tändningslåset ett klick och slå på vindrutetorkarna. Om de inte flytta eller dra långsamt över, kan du behöva ladda batteriet. Ge det ett lyft med hjälp av en andra bil. Starta motorn på den hjälpande bilen och bifoga de positiva och negativa klipp av en uppsättning startkablar till dess matcha batteripolerna. Anslut de andra positiva och negativa klipp till matchande batteripolerna på Fifth Avenue. Starta Fifth Avenue och koppla startkablarna börjar med det negativa klippet. Låt bilen för att fortsätta att köra i minst 15 minuter för att ladda batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67775.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.