Felsökning av en 1995 Dodge Caravan s Transmission

De 1995 Dodge Caravan är en rymlig amerikansk fordon som används för många ändamål. Någon gång i livet av en bil, kommer överföringen verkligen behöver kontrolleras för problem. Du kan lära dig att felsöka en 1995 Dodge Caravan transmission själv genom att följa några enkla steg i bekvämligheten av ditt eget garage. Följande steg kan utföras i en minimal mängd av tid, så att du kan hitta orsaken till bilens problem. Efter felsökning av fordonet, kan du fixa antingen problemet själv eller fatta ett välgrundat beslut om huruvida att ta den till en mekaniker. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

satte nyckeln i tändningslåset och starta bilens motor. Shift växlar när du söker efter obekanta ljud från motorn som en skallra eller en clunk. Om det finns något ljud, kan detta bero på att transmissionen monterar bära ut som en följd av stora laster. Ring en mekaniker och få dem anbringa nya fästen.
2

Shift växlar till testet för att tveka. En felaktig solenoiden och tryckvakt montering kan orsaka tvekan. Tung dragande och hög körsträcka kommer att leda till detta problem, vilket kan fastställas genom en lokal mekaniker eller butik.
3

Test för glidning i växlarna. Kroniskt låg transmissionsolja kan orsaka slirning. Tvekan eller glidning kan också bero på att de överförings-band som behöver bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67346.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.