Toyota Truck Problem

Toyota genom åren har haft en lång rykte för kvalitet och tillförlitlighet i sina lastbilar . Dock misslyckades detta rykte för att förhindra olika frågor från dyka upp då och då om sina lastbilar och deras prestationer . Många av de frågor som tenderar att vara associerade med motor, elektronik eller bromssystemet . Bromsar

Sedan introduktionen på 1970-talet , har Toyota truck haft ett rykte om sig att kunna driva hundratusentals miles innan den går sönder . Men i slutet av 1990 den första stora återkallelsen skett med Tundra bromssystem och obalans av bromsok . Resultatet var lätt skeva rotorer som behöver dyra förändringar -outs på mindre än 15.000 miles .
Bränsleinsprutning

med övergången från förgasare till bränsleinsprutning , lastbilar började också lida klistring upp av spjällhus montering och bränsleinsprutningar . Medan detaljhandeln bränsle injektor städare försenade detta problem ett tag , skulle så småningom Toyota -ägare befinner sig betala för professionell rengöring av system .
Gasbytet Frågor

det sena 2000-talet Toyota lastbilar drabbades av samma minns frågan som andra Toyota bilmodeller med en trasig elektronisk gas pedal switch . Samtidigt följer branschen i övergången till elektroniska gasspjället system och göra sig av med kabel- aktivatorer , drabbades Toyota lastbilar elfel som acceleratorer fastnat och orsakat olyckor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65501.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.