Seat i min S-10 Pickup Fungerar inte

Chevrolet S-10 pickup såldes med manuella säten. Det fanns ingen automatisk funktion, eller uppvärmda säten och ryggstöd. Sittplatser var antingen individuella skålade säten eller konfigureras som en 60/40 bänk. I båda fallen hade ryggstöden fällbara funktionalitet. Vissa varianter inkluderade en manuell svankstöd. De utökade hyttmodeller presenterade också en enkel inresa säte för åtkomst till baksidan, och ett litet hopp stol i baksätet. Problem med att få sätena för att arbeta kan fixas genom att följa några enkla steg. Instruktioner
1

sitta i framsätet och dra upp spaken under sitsen för att låsa upp den och skjut sätet bakåt och framåt. Använd hävstång från fötterna på golvet för att trycka sätet bakåt och lyft upp dig lite för att flytta sätet framåt om stolen är klibbig. Leta efter objekt hindrar rörelsen om du fortsätter att ha problem.
2

Lyft spaken på utsidan av skopan säten eller bänk för att justera främre ryggstödet. Om ryggstödet inte kommer att gå tillbaka, leta efter hinder och ta bort dem. Släpp spaken för att låsa den i den position du vill ha när du har fått det att fungera.
3

Lås enkel åtkomst stolen om det fortsätter att röra sig. När du har använt den, tryck bakåt för att vara säker på att den är låst.
4

Dra handtaget i botten av hoppet sätet tills stolen är på plats, sedan flytta ryggstödet till vertikalt läge Om hoppet sätet inte kommer att fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67623.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.