Hur vill kolla Stötdämpare eller MacPherson fjäderben i en Chevy Corvette

Stötdämpare hindrar din bil från fäktande omkring på vägen medan du kör. När ditt fordon bottnar, når slitaget på dina fjädrar farlig nivå. Detta är en allvarlig realitet för människor som äger Chevy Corvette. Corvette sitter mycket låg på marken-någon typ av fäktande runt när du kör kan resultera i en olycka. Saker du behöver
Wrench set
Ratchet set Skruvmejselsats
städtrasor
Visa fler instruktioner
1

lyssna på ljuden din Corvette gör när du kör. Om det finns en konstant duns buller, behöver du nya chocker.
2

Läs din instruktionsbok för att se om din Corvette har MacPherson fjäderben. Nyare Corvetter har MacPherson fjäderben precis som de nya Cadillacs.
3

Kontrollera om fästena är löst under bilen. Testa montering mutter eller bult-om det går utan större ansträngning, så är det löst.
4

känner för en stud i ett gummihölje. Denna stud kan vända när du drar åt den inte. Om dubben vänder, måste du byta Corvetter stötdämpare.
5

Hitta Hex på dubben. Du kan prova att dra åt muttern medan du håller stud.
6

Bestäm om stötdämparen har något liv kvar. I de flesta fall, om tappen stängs när du drar åt muttern, är de störningar borta. Byt ut dem.
7

reda på om en gänglåsning kommer att lägga livet till stötdämpare. Om chocken bussningar 'gummit är torr och sprucken, måste du ersätta chocken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63780.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.