Is på auto AC Lines Bad ?

Luftkonditionering ( AC ) är en av de lyx du ofta inte tänker på att upprätthålla förrän det är för sent . Att uppmärksamma kontrollampa tecken på problem , som iskallt AC-linjer , kan försäkra ditt system är redo när de långa , varma dagar ankommer . Betydelse

Betydelsen av iced linjer är att de är vägledande för oönskad kondens i områden i ditt luftkonditioneringssystem . Det bör inte vara tillräckligt med fukt fly från andra delar av ditt system för att tillåta vatten uppbyggd att forma till iskristaller .
Missuppfattningar

Många människor tror att luftkonditioneringen helt enkelt kyla en miljö . Men vad det oftast gör är att ändra fuktigheten i en miljö . Det gör detta genom att förändra mängden fukt , samla den och bli av med det . Om din AC fungerar , kommer fukten rinna ut ur bilen , i stället för att samla in och frysa på ledningarna .
Förebyggande /Lösning

viktigaste du kan göra för att hålla det uppsamlade vattnet rinner ordentligt är att hålla kondensavlopp på botten av din bil klar och funktion . Konsultera din instruktionsbok för att hitta platsen för ditt avlopp och vara säker på att du ser hur det droppade efter en lång , het enhet när du använt AC .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66964.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.