Hur man identifierar Förgasare på en 1987 Toyota Corolla

1987 var det första året Toyota introducerade Corolla . Den 1987 Corolla var utrustad med både en 1,6-liters , förgasarmotor 4 -cylindrig , eller en 1,6 -liters bränsle som insprutas , in-line 4 - cylinder. Förgasaren är placerad på toppen av motorn , och reglerar bränsle till luftförhållandet . Identifiera förgasaren på 1987 Corolla är en fråga om åtkomst till förgasaren , och läsa numren inskrivna på förgasaren. Detta projekt bör ta ca 10 minuter , beroende på graden av mekanisk inblandade skicklighet . Saker du behöver
1 kan aerosol motordelar renare
1 ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Corolla . Vrid vingmuttern på toppen av luftrenaren att ta bort muttern . Luftrenaren är cylinderformat ovanpå mitten av Corolla motorn . Demontera luftrenaren monteringsmutter och sedan ta bort luftrenaren .
2

Spraya en liten mängd motordelar renare på en ren trasa . Rub baksidan av förgasaren , på den vertikala sidan av kroppen . Den bakre delen av 1987 Corolla förgasaren är där identifiering är präglat .
3

Inspektera baksidan av förgasaren , eller den sida som vetter mot baksidan av Corolla . Leta efter en serie tal . Skriv ned numret , stämplat på baksidan av förgasaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67624.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.