Felsökning av luftkonditionering i en Mitsubishi 3000GT

Luftkonditionering problem är alltför vanligt i många bilar, särskilt i äldre modeller som Mitsubishi 3000GT som inte längre görs. Spara pengar genom att göra detta själv och undvika en resa till en mekaniker att ha detta problem checkat ut. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och låt den gå några minuter så att luften svalna. Dubbelkolla kontrollerna för att se till att de rätta knapparna väljs. Detta kan tyckas naivt, men den mänskliga faktorn kan vara att skylla.
2

Justera klimatkontroll. Om klimatet kontrollerna inte känns rätt, så problemet är förmodligen i kontrollpanelen. Om kontrollerna mår bra, men har ingen effekt på luften så är det förmodligen en säkring. Om du inte kan höra den medföljande blåser ljud när luften släpps från låg till hög, ligger problemet i fläktmotorn.
3

Hitta det inre säkringscentralen i en Mitsubishi 3000GT enligt instrumentbrädan på förarsidan. Öppna förardörren och kräng av kåpa till vänster om ratten.
4

Koppla bort den negativa batterikabeln innan du hämtar till kontrollpanelen. Ställ åt parkeringsbromsen och lägg växelspaken i neutralläge. Börjar mot fordonets front, bända loss panelen som omger växelspaken för att hitta kontrollpanelen. Ta bort skruvarna som håller den på plats och dra de elektriska kontakterna innan du tar bort.
5

Demontera fläktmotorn om den inte är ordentligt fungerar efter kopplar bort den negativa batterikabeln. Öppna dörren handskfacket och ta bort klämmorna för att dra handskfacket ut. Hitta fläktmotorn bakom handskfacket. Skruva loss och ta bort den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63812.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.