Ford Taurus Vakuum Leak Symtom

Normalt en Ford Taurus löper smidigt , men ett vakuum läcka kan orsaka problem med driften av motorn . Ett vakuum läcka någon öppning i motorblocket som tillåter luft att komma in i motorn . Införandet av en okontrollerad källa till luft kommer att orsaka flera symtom att manifestera i en Taurus . Snabb Idle

dator på en Ford Taurus reglerar hur mycket luft kommer in i motorn via spjällhuset . Om det finns ett vakuum läcka, luft in i motorn genom en annan källa, vilket kommer att göra att bilen på tomgång vid ett högre varvtal än normalt .
Mer Idle Problem
< p > Tomgång kommer inte att vara normal på en Oxe med ett vakuum läcka . Motorn kommer att köras ungefär medan bilen väntar på trafikljus eller på uppfarten . Motorns varvtal kommer att fluktuera när bilen går på tomgång , går upp och ner flera gånger . Om vakuumet läckan är allvarlig nog , kan Taurus stall även ut på tomgång , kräver att föraren gaspedalen något att hålla bilen igång under tomgång .
Acceleration Problem

Oxen med ett vakuum läcka accelererar inte normalt . Bilen kommer att tveka eller spotta när gaspedalen trycks ned . Bilen kan även stanna ut helt under acceleration , sätter som förare och passagerare i en farlig situation .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64943.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.