Mina Chevrolet 3.8L startar inte

Det är frustrerande när bilen inte startar . Du kan diagnostisera någon bil , inklusive en Cheva med en 3,8 - liters motor , som inte kommer att starta . Saker du behöver
extra uppsättning nycklar
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1

prova alla enkla lösningar först . Har inte nyckeln för att slå på tändningen ? Använder du rätt nyckel ? Lämnade du strålkastarna på , och därmed tömma batteriet ? Finns det några identifierbara fläckar under bilen ?
2

Kontrollera om något elarbeten . Stäng av radion , värmen och luftkonditioneringen . Sätt på takbelysning . Om takbelysning inte fungerar , är batteriet dött och måste bytas ut eller en skjuts . Om takbelysning fungerar , då det är en elektrisk fråga .
3

Ring en mekaniker eller en bil tjänst ( som AAA ) . Om elektriska komponenter arbete och bilen vägrar att vända , då problemet kan vara i samband med förbränning och kräver en mekaniker . Organisera den information som samlats in i steg 1 och kräver en bärgningsbil för att ta bilen till en mekaniker . Identifiera situationen och de metoder du försökt till mekaniker och be om en uppskattning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67231.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.