Felsökning av luftkonditionering i en Honda Accord

Luftkonditionering problem är ganska vanligt, och kan orsakas av ett antal saker. Försök själv diagnostisera luftproblem konditionering i din Honda Accord och spara dig en resa till återförsäljaren. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta bilen och justera klimatkontroll. Lyssna på fläktmotorn. När fungerande ljudet bör öka med ökad luft och minskar därefter.
2

Byt fläktmotorn som behövs. Kom till fläktmotorn i en Honda Accord från insidan av bilen. Ta bort kick panel nära brädan på passagerarsidan.
3

bort fläkten motorkåpan. Avlägsna fästelement som håller fläktmotorn på plats och koppla den elektriska kontakten.
4

Kontrollera om en säkring gått om klimatet kontroller verkar fungera korrekt, men har ingen effekt på lufttemperaturen. Det finns tre säkringshållare i Honda Accord. Säkringen för luftkonditionering finns i det inre säkringsdosan på förarsidan av instrumentbrädan. Det är plats nummer 16 och är bara 7,5 ampere. Ta bort den trasiga säkringen med en tång.
5

Sätt bilen på och låt motorn gå några minuter. Om luften går men blir inte kallt så är det sannolikt ett problem med kompressorn. Stäng av bilen.
6

Koppla bort batteriet, ta bort generatorn och kompressorn kopplingen. Avlägsna bultarna och mutter och ta bort kompressorn. Förslut linjer direkt för att undvika läckage och damm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63814.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.