Subaru Impreza Clutch Problem

Den Subaru Impreza infördes 1993 , det är en kompakt bil tillgänglig i fyradörrars sedan och femdörrars halvkombi . Edmunds.com rapporterar att Impreza är en över genomsnittet kompakt bil med fyrhjulsdrift och en imponerande drivlina . Koppling klibbar

Subaru Tekniska servicebulletiner indikerar att den huvudsakliga kopplingen frågan med Subaru Impreza är kopplingen " fastnar ". En fast koppling sker när kopplingspedalen inte släpper när du trycker ner den . En klibba koppling TSB redovisas för varje årsmodell 1997-2003 .
Orsaker

Den primära orsaken till kärvande koppling är en koppling huvudcylinder som saknar bromsvätska . En koppling huvudcylinder i behov av vätska kommer inte att ge pedalen med tillräckligt hydrauliskt tryck för att frigöra sig en gång tryckte . En mindre vanlig orsak är en läckande koppling huvudcylinder .
Solution

Din första reparation alternativet är att lägga bryta vätska till koppling huvudcylinder reservoaren. Om problemen kvarstår , kontrollera om kopplingen huvudcylinder läcker . En läckande koppling huvudcylinder måste tömmas helt och ersättas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67416.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.