Min 2002 GM Bilen startar inte efter jag Tanka

General Motors gjort många olika modeller av bilar i sin Chevrolet, Buick, Pontiac, Saturn och Cadillac divisioner för 2002 års modell, alla med olika operativsystem. Det är de dåliga nyheterna. Den goda nyheten är att sällan är ett problem att starta en bil efter tankning relaterad till den specifika typ av bil eller motor. Många bilister har en tillfällig problem att starta en bil efter tankning. Ibland kan det vara ett tecken på ett större problem, men oftast är lösningen enkel. Instruktioner
1

Öppna din tanklock, vänta en stund, och försöker starta bilen igen. Alla bilar har en avluftningsventil i bränsletanken som håller tanken från överfyllda som du gas det. Det är en del av vad som orsakar gas pumpen stannar när tanken är full. Om tanken blir för full, när du stänger locket kan det skapa ett vakuum som håller bränslet från att gå till motorn. Helt enkelt tagit av locket eliminerar vakuum. När bilen startas, kan du ersätta säkert locket utan fara för annan vakuumformning.
2

Låt bilen stå i fem minuter och sedan försöka igen. Vissa bilar får problem med att starta när motorrummet är varm. Eftersom du bara hade den för några minuter medan bränslepåfyllning, kan det ha detta problem. Om det börjar efter en väntetid, schemalägga ett servicebesök. En bil med en hot-start problem kan indikera en större, utveckla underliggande problemet.
3

Kontrollera bränslet för kontaminering. Medan förorenat bränsle är sällsynt, det händer. Om du blir förorenat bränsle, kommer bilen köras antingen väldigt grovt eller startar inte alls. Du kan också ha ett problem om din använder fel bränsle, som att sätta låg-oktan bränsle i en motor som kräver premium.
4

Har fordonet bogseras och testas för orelaterade problem. Många problem med bilar utvecklas över tiden. Det kan vara att din bil underlåtenhet att börja har ingenting att göra med att fylla upp det, särskilt om det är första gången det har hänt. Den sammanfaller tidpunkten är rätt ställe att börja, men tillfällighet är inte alltid orsakssamband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67422.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.