Ford Explorer startsvårigheter

Fastställa startsvårigheter med en Ford Explorer är en steg-för-steg-process, men om en person inte är mekaniskt benägna är det bäst att Explorer tas till en kvalificerad Ford tekniker. Ford Explorer startproblem kan orsakas av andra komponenter förutom tändmodulen eller spolen. När batteriet och startmotorn har kontrollerats och fastställts vara i gott skick, då tändningslåset, modul eller spole behöver uppmärksamhet. Tändningslås Corroded

Ford Explorer har ett tändningslås som signalerar starter att dra runt motorn när nyckeln vrids på kolonnen av fordonet. Switchen kan bli korroderade över tiden, skapa en avbruten signal i tändningslåset. Rattstången och tändningslåset blir varm vid beröring när denna korrosion problem uppstår. Utforskaren kan ibland börja när denna korrosion börjar ske, men ersätter tändningslåset är det enda sättet att se till att detta korroderande problem på tändningen korrigeras.
Bruten Ignition Wire

tändkablar som går till startmotorn i en Ford Explorer ligger nära höga temperaturer när fordonet körs. Ledningarna kan sakta börjar smälta på grund av den värme som alstras från motorn. Denna smältning av isoleringen runt tändkablar orsakar en del av trådarna för att bryta på tändningen, skapa Ford Explorer startsvårigheter. Att bryta tändningen tråd kan utvecklas över tiden, och operatören kommer att uppleva mindre eller intermittent startproblem tills trådarna sönder helt. Ändra ledningsnätet som går från tändningslåset och starta enheten är det enda botemedlet för denna antändning problem.
Lös anslutning

ledningsnätet för antändning av en Ford Explorer är fäst med manliga och kvinnliga pluggar i ändarna på ledningsnätet. En eller flera av dessa pluggar av kabelnätet kan lossna och skapa Ford Explorer startsvårigheter. Operatören eller ägare av Explorer kan öppna huven på bilen och kontrollera anslutningarna för ledningsnätet. Operatören behöver krypa under fordonet för att kontrollera anslutningarna till startmotorn eftersom det ligger på förarens sida av motorrummet på undersidan av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65464.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.