Felsöka en Chrysler Concorde Car Alarm

Chrysler Concorde bilar inkluderar ett system för trygghetslarm som övervakar dörrar, bål låscylinder och tändning för otillåten användning. Larmsystemet är också utrustad med ett överfallslarm. Den larm kommer iväg ett larm för upp till 18 minuter efter en indikation på manipulering. Problem med Chrysler Concorde larmet kan vara relaterad till inställningen eller avväpnande. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa någon felsökning. Saker du behöver
DL 2016 batterier
Visa fler instruktioner
1

frånkoppla systemet genom att låsa upp en dörr med en nyckel, eller använd det nyckellösa systemet om alarm är inställt. Du kan säga att larmet sätts om "Set" ljus på instrumentpanelen blinkar långsamt. Frånkoppla systemet om motorn inte startar så att motorn inte kommer att fungera om larmet är på.
2

Kontrollera Chrysler för tecken på manipulation. Om hornet ljuder tre gånger när du låser upp en dörr med nyckel eller sändaren, är detta en indikation på att larmet har utlösts.
3

Övervaka "Set" ljus om du 're osäker på larm-systemets status. Den blinkar snabbt i 16 sekunder för att berätta att det är beväpning. Om det stannar fast, det finns ett problem med förbindelseledningskretsen. Frånkoppla systemet genom att låsa upp en dörr och re-sits bagageluckan letar efter hinder. Försök larmet igen.
4

Byt batteri i nyckellösa sändaren om överfallslarm inte fungerar, eller att systemet inte kommer att aktivera eller avaktivera med sändaren. Sätt en dime mellan fram-och baksidan för att bända fallet isär och sätta i ett nytt batteri. Snap de två halvorna ihop igen och prova sändaren igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67419.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.