Felsökning av en Honda Taklucka

Luckan på din Honda kanske inte fungerar korrekt. De vanligaste problemen med Hondas soltak är spåret. Detta gäller särskilt i början av 1990 Honda fordon. Men många Honda använder en försänkt spår som lätt samlar och fällor smuts och skräp. När detta händer kan din taklucka inte stänga och försegla ordentligt. Ett annat mindre problem är en säkring på vissa årsmodeller av Honda fordon. Innan du fäster något, dock felsöka problemet. Saker du behöver
Motor avfettningsmedel
Stålborste
Pappershanddukar
Hårt fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna gruppcentralen. Vrid ratten på gruppcentralen täcka moturs eller tryck in på frigöringsflikarna på gruppcentralen lock (beroende på år av din Honda), och dra ner på säkringen luckan.
2

Dra säkringen för att takluckan ur säkringen panelen med säkringen avdragare i gruppcentralen. Använd diagrammet på undersidan av säkringen luckan om du har problem med att lokalisera säkringen till takluckan.
3

Kontrollera metallbandet i mitten av säkringen. Remsan bör inte brännas eller skadas. Om det är, byt ut den mot en säkring med samma amperetal.
4

Kontrollera den infällda koll på din taklucka. Rensa bort allt skräp som kan ha fastnat i takluckan s spår. Använd motor avfettningsmedel och en stålborste för att rengöra spåret smuts. Torka sedan spåret ner med rena pappershanddukar.
5

Ansök hårt fett till takluckan hjul och spår så att takluckan kan röra sig lätt igen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64589.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.