Vanliga orsaker svårstartad i en Chevrolet Silverado

Hårda starter sker i din Chevrolets motor när bränsleblandningen i fordonet är för hög och den initiala explosionen som genereras genom förbränning av motorn är större än det behöver vara. I vissa extrema fall kan svårstartad skada fordonets motor i form av en explosion. Baktändning är vanligen orsakas av svårstartad. Fouled tändstift

tändstift ansvarar för att tillhandahålla de faktiska gnista som tänder bränsleblandningen i bilen och låter motorn starta och köra effektivt. Tändstift som är nedsmutsade av kol eller ålder kan orsaka din Chevrolet att uppleva en hård start på grund av felaktig eldning eller flera försök bränning.
Sensor och elektriska problem

Nyare modell fordon är till stor del kontrolleras av elektroniska system och sensorer. Om en sensor skickar felaktig information till drivlinan styrmodulen, kan det leda till en variation av startproblem, inklusive svårstartad orsakats av en felaktig bränsleblandning eller bristfällig leverans. Detta inkluderar eventuella problem med bilens bränslepump relä, vilket kan orsaka bränsleblandning och frågor leverans, inklusive för mycket bränsle, för att orsaka en hård start.
Bad Tändmodul

tändmodulen styr hur tändspolarna brand efter din vrida om nyckeln. Om tändmodulen inte tillåter fordonet att generera tillräckligt med en gnista för att tända, då det kommer att försöka igen och en hård start kommer sannolikt att ske på grund byggs upp bränsle-blandningen och gaser.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66928.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.