Hur berätta om din bensintank har en läcka

Bränslesystemet i ditt fordon är en komplicerad samling av många delar , däribland bränsleledningar , bränsletank , filter och pumpar . Alla dessa delar måste arbeta tillsammans för att bilen ska kunna köras . När någon av dessa delar misslyckas , inte systemet . Ett vanligt problem i detta system är att varje del för att utveckla en läcka från vilken gasen läcker ut , vilket gör att bilen inte köras. Bensintanken är en sådan plats där en läcka skulle kunna utvecklas, och identifiera den så snart det inträffar kommer hjälpa dig att reparera det förr . Instruktioner
1

Titta på din gas mätare noga efter du fylla din bensintank . Anteckna där gas mätare läser innan du parkera bilen under en längre period . Notera då att mätaren är när du förvandla din bil igen . Mätaren ska vara på samma plats , men om du har en läcka i ditt bränslesystem , kommer det att visa att du har mindre gas i din tank .
2

Titta i bilens instruktionsbok för att se där bilens bensintank är . Sänk huvudet under stötfångaren på bilen , och inspektera marken under din tank . Om det finns en gasläcka , bör det finnas en pöl på marken under bilen där gasen läcker ut . Storleken på denna pöl kommer att bero på hur stor läckan är .
3

märke lukten runt bilen när den har stått parkerad i en timme eller längre . Medan vissa flytande avdunstning är normalt runt din bil , kommer det luktar bensin vara extremt potent om det läcker från din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66580.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.