Hur man använder Snap-On Vantage

När man försöker att lista ut vad som är fel med en bil eller lastbil, kan det ta lång tid att isolera en liten del som orsakar hela systemet att misslyckas. Snap-On Vantage är en grafritande mätare som du kan använda för att testa de flesta delar i bilen för att se om de får makten och hur mycket makt de får. Instruktioner
1

Tryck och håll nere "Power"-knappen på Vantage i några sekunder tills du hör enheten piper. Släpp knappen och skärmen slås på och startskärmen laddas. Tryck på "Component Test" alternativet på startskärmen och välj sedan "Ny Vehicle ID" alternativet.
2

Välj "US Domestic" eller "US Import" på skärmen som visas. Därefter trycker du på tillverkaren av det fordon som du testar. Tryck på modell av fordon på listan som visas och sedan på det år av bilen där du arbetar. En skärmbild för bekräftelse kommer att visas med den information du just angav. Tryck på "Y" för att fortsätta.
3

Tryck på "Component Test" alternativet i huvudmenyn och sedan på "Component Test" igen. En lista med komponenter på fordonet som kan testas visas på skärmen. Peka på den apparat du vill testa. Välj "Test" alternativet på nästa meny för att få upp en lista över tillgängliga test. Välj det test du vill köra på komponenten.
4

Läs och följ instruktionerna som visas på skärmen när du ansluter testet leder från instrumentet till fordonet för att testa komponenten. När elektroderna är inställda, tryck på "Test Procedure" fönstret för att visa instruktioner för att utföra specifika testet. När du har slutfört proceduren, kommer resultatet att visas på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68215.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.