Hur att stänga av ABS Brake Lights på en 2001 Chevy Silverado

Silverado var ursprungligen en trim nivå för Chevrolet C /K-seriens lastbilar. Den Silverado namn ersatte C /K-serien monikers helt under 1999. Den 2001 Silverado var tillgängliga med en mängd motorer och drivlinor, från basmodellen 1500 till 3500HD. Det låsningsfria bromssystemet på 2001 Silverado var ansvarig för övervakningen av alla fyra hjulen och bromssystemet. En ABS besvär ljus visas på instrumentbrädan om det finns ett fel i ABS-systemet. Saker du behöver
OBDII - ABS-kompatibel skanner
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren av Siilverado. Sätt OBDII skannern kontakten i OBDII porten under instrumentbrädan. Vrid tändningsnyckeln till tillbehör positionen. Tryck på strömbrytaren på OBDII ABS-kompatibel skanner.
2

Välj ABS alternativ från huvudskärmen i skannern, med "Up" och "Down" piltangenterna för att göra din val. Tryck på "Läs" eller "Enter"-knappen när du har gjort ditt val. Välj ditt fordon år, göra och modell på samma sätt att tala om för skannern vilken typ av fordon det är scanning. Tryck på "Läs"-knappen för att skanna trucken för ABS-koder.
3

Reparera bilen baserad på resultaten av skannern. Reparationen kan innebära något så enkelt som en ABS-sensor i hjulhuset, eller kan vara så delaktig som ersätter hela ABS-styrenheten.
4

Installera skannern tillbaka till OBDII porten på Silverado efter att ha gjort nödvändiga reparationer. Gå igenom alternativen i varje meny att välja ABS och sedan ange dina fordon detaljerna igen. Tryck på "Radera"-knappen på skannern. Skannern kommer att uppmana dig att se till att du vill radera ABS-kod (er). Använd piltangenterna för att markera ditt svar och tryck på "Radera" igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68392.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.