Hur veta om du har problem med din Tie Rod för en 99 Dodge Intrepid

Den 1999 Dodge Intrepid var utrustad med en 2,7-liters V-6 motor i basutförande. En 3,2-liters V-6 var tillgänglig som en uppgradering. Dragstängerna på 1999 Intrepid ansvarar för tå anpassning av fordonet. Den tå är vridningen av hjulet inåt eller utåt på ett horisontalplan, och bedöms av de främre och bakre löpbanan hos däcken. När de inre eller yttre dragstänger går dåligt, kan det göra däcken slits ojämnt på de inre eller yttre slitbanor. Saker du behöver för 1-ton eller större kapacitet domkraft Sida 2 pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Höj den främre änden av Intrepid med en jack. Placera domkraften under hjälpramen på förar-och passagerarsidan av bilen, strax innanför de nedre länkarmarna.
2

Vrid lätt på ratten åt höger, för att öppna tillträde för din arm för att passa i förarsidan hjulhuset. Slå av tändningslåset och ta bort den från tändningen för att spärra ratten. Kliv ur bilen och fortsätta till förarsidan framhjulet.
3

Knäböj med hjulet och sätt din högra hand genom att den inåtvända sidan av däcket, och placera hand på den yttre styrstag. Ta framåtvänd däckets slitbana och skaka däcket horisontellt från sida till sida. Om du känner en knackning i Dragstång slut, kan din yttre styrstag vara dåligt.
4

Flytta handen inåt mot den inre Dragstång slut, och skaka hjulet igen. Om knackar känslan är starkare när du flyttar din hand inåt, är den inre styrstag dåligt. Ersätt de yttre, inre, eller båda dragstängerna om knackningen är stark på både de yttre och inre ändar.
5

steg till förarsätet i fordonet. Vrid lätt på ratten åt vänster. Upprepa steg 3 och 4 på passagerarsidan av bilen, med vänster hand på dragstängerna och din högra hand för att skaka däcket. Antingen byta styrstag på passagerarsidan om de knackar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68391.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.